SZALONOK
1027 Budapest, Frankel Leó út 24 fsz. 6
8000 Székesfehérvár, Piac tér 2.
Csak magánszemélyeket szolgálunk ki!
hello@csakfulbevalok.hu
Ügyfélszolgálat: 06 30 478 0095

Arany fülbevalók használati utasítása

 

A 14 karátos arany, tulajdonságánál fogva puha fém, ezért a használatbavétel előtt a fülbevalók zárszerkezetét ellenőrizni kell. Amennyiben a kapcsokat lazának találjuk, fülbevaló típusonként otthon, házilag igazíthatunk rajtuk kézzel vagy akár egy kisebb fogó segítségével a következő képpen. 


Kérem válasszon az alábbi kapcsolási rendszerek közül:

Francia kapcsos fülbevaló:

Mielőtt behelyezzük a fülcimpába a fülbevalót, ellenőrizzük, hogy elég szoros-e a kapocs. Amennyiben lazának találjuk, a fülbevaló szárát aképen látható módonnyomjuk lefelé körülbelül 1-2 mm-t annak érdekében, hogy a szár végén található bemarás szorosabban kapaszkodjon.

Karika fülbevaló:

Mielőtt behelyezzük a fülcimpába a fülbevalót, ellenőrizzük, hogy elég szoros-e a kapocs. Amennyiben lazának találjuk, a fülbevaló szárát a képen látható módonnyomjuk felfelé körülbelül 1-2 mm-t annak érdekében, hogy a szár végén található bemarás szorosabban kapaszkodjon. 

Stekkeres fülbevaló:

Mielőtt behelyezzük a fülcimpába a fülbevalót, ellenőrizzük, hogy elég szoros-e a kapocs. Amennyiben lazának találjuk, a pillangó alakú kapcsot a képen látható módonnyomjuk kicsit össze annak érdekében, hogy a kapocs szorosabban kapaszkodjon. Vigyázat! Soha nem szabad rászorítani a kapcsot a fülcimpára, annak érdekében, hogy ne veszítsük el a fülbevalót, mert akkor a cimpa a kapocs alatt nem szellőzik és idővel gyulladást okozhat!

Elöl kapcsos fülbevaló:

Mielőtt behelyezzük a fülcimpába a fülbevalót, ellenőrizzük, hogy elég szoros-e a kapocs. Amennyiben lazának találjuk, a fülbevaló szárát a képen látható módon nyissuk szét körülbelül 1-2 mm-t annak érdekében, hogy a szár végén található kampó szorosabban feszüljön a kis karikába. Ennek a fülbevalónak a behelyezéséhez minden esetben javasolnám a babaolaj használatát, a könnyebb áthaladás érdekében.