SZALONOK
1027 Budapest, Frankel Leó út 24 fsz. 6
8000 Székesfehérvár, Piac tér 2.
Csak magánszemélyeket szolgálunk ki!
hello@csakfulbevalok.hu
Ügyfélszolgálat: 06 30 478 0095

14 karátos arany fülbevalót viselő kislányok / nagylányok

Kérem tekintse meg a következő fotók segítségével a webshopban kapható 14 karátos arany fülbevalókat viselés közben is. A képeken jól láthatjuk a fülbevalók nagyságát, formáját egy adott fülcimpában, ami segítség lehet internetes vásárlás esetén.

Studex Sensitive divatfülbevalót viselő kislányok / nagylányok

Kérem tekintse meg a következő fotók segítségével a webshopban kapható Studex Sensitive fülbevalókat viselés közben is. A képeken jól láthatjuk a fülbevalók nagyságát, formáját egy adott fülcimpában, ami segítség lehet internetes vásárlás esetén.

Füllyukasztás

Kérem tekintsék meg a fotók segítségével a füllyukasztást a gyakorlatban is.

Minden fülbevaló igényel folyamatos tisztántartást!

A következő fotó magáért beszél. Mindegy milyen anyagból készült fülbevalót viselünk,  az ékszerek folyamatos tisztántartása nagyon fontos!

Miből látható, hogy gyermekünk kinőtte a fülbevalóját?

Ennek látható jelei vannak. Azok a fazonok amik átívelnek a fülcimpa alatt, idővel kicsivé válhatnak. Ennek az a legszembetűnőbb jele, hogy rászorol az ékszer a fülcimpára. Ebben az esetben érdemes néhány miliméterrel nagyobb átrérőjű fülbevalót vásárolni. 

Köldök és orr piercing belövés steril ékszerrel

Sokan viselnek piercinget, melyet korábban speciális szalonokban, vagy tetováló stúdiókban volt mód behelyeztetni. A már megszokott, és jól bevált fülbelövés analógiájára kifejlesztették a köldök és orr piercing belövésére szolgáló biztonságos, steril eszközt, ami nem csak kilyukasztja, hanem a lyukasztással egyidejűleg be is helyezi a piercinget a köldökbe és az orrba, mely a fülbelövéssel megegyezően teljesen veszélytelen és elhanyagolható fájdalomérzettel járó beavatkozás.