SZALONOK
1027 Budapest, Frankel Leó út 24 fsz. 6
8000 Székesfehérvár, Piac tér 2.
Csak magánszemélyeket szolgálunk ki!
hello@csakfulbevalok.hu
Ügyfélszolgálat: 06 30 478 0095

A Studex Sensitive divatfülbevalókról

Vásároljon pénzvisszafizetési garanciával!

A Studex Sensitive fantázia névre hallgató csere ékszereink nem belőhető fülbevalók! 

Évek óta nem visel fülbevalót, mert minden fülbevalótól begyullad a füled? Itt a megoldás! Studex Sensitive divatfülbevalók az érzékeny fülü kicsiknek és nagyoknak. Vigye haza, próbálja ki, és ha nem vált be, garantáltan visszakapja az árát!

Miért nem gyullad be a fülcimpa a fülbevalótól, és mitől sensitive a fülbevaló:

A STUDEX® Sensitive divatékszerek olyan értékes cserefülbevalók, amik minden nő és férfi számára stílusosan viselhetők. A STUDEX® Sensitive a különösen érzékeny fülek számára készült minőségi ékszer amely egyúttal a legújabb divatot is követi.

Mivel sok ember allergiás a nikkelre, az EU nikkelrendelete előírja, hogy hetente mennyi nikkel érintkezhet a bőrrel. Fülbevalók esetén ez a mennyiség négyzetcentiméterenként 0,2 mikro-gramm lehet hetente (azaz a gramm milliomod része.) Ezt az előírást a Studex Sensitive fülbevalói alaposan túlteljesítik, mert gyakorlatilag nikkelmentesek.

A Studex által a gyártáskor használt orvosi fém a nem rózsdásodó, 316L jelzésű acél. Mint minden acélfajta, ez is tartalmaz nikkelt. A fülbevalóink nikkeltartalma azonban nem éri az EU nikkelrendeletében meghatározott értéket, így gyakorlatilag nikkelmentesnek tekinthetők és csere fülbevalóként alkalmazhatók. Ezt az acélfajtát használják a sebészetben is, pl. olyan implantátumként, amely minden káros mellékhatás nélkül egész életen át a testben maradhat.

A Studex Sensitive fülbevalók tisztántartásáról.

A fülbevalók tisztántartásáról soha ne felejtkezzünk meg, ellenkező esetben hiába viselünk sensitive ékszert az elhanyagolt fülbevalón a beszáradt, kellemetlen szagú szennyeződések problémát okozhatnak. A fülbevalók folyamatos viselés mellett könnyen koszolódnak, ezért az ékszerek tisztántartása nagyon fontos dolog. 
Havonta egyszer ki kell venni a fülbevalókat, majd egy melegvízes, szappanos lemosás után visszahelyezhetjük őket a fücimpába. 

Vásárlói vélemény a Studex Sensitive fülbevalókról:

Nagyon sok gondom volt eddig a fülbevalókkal. Soha nem bírta a fülem a bedugós fülbevalókat, viszont munkám miatt (úszóedző vagyok) ez lett volna a legpraktikusabb. Állandóan begyulladt, zavart, csipte a fülbevaló hátsó része a fülem..... sok gondom volt. Aztán megláttam az egyik tanítványomon egy fülbevalót, és persze a delfint rajta, és elmesélte, hogy nem olyan régen kapta. Félve indultam a keresésnek a neten, de megtaláltam az Ön által forgalmazott sensitive fülbevalókat és a kedvenc mintámat. Kicsit szkeptikusan vettem meg az elsőt, hisz nem tudtam, hogy nem e ismét csak a fióknak veszem a fülbevalót, tartottam tőle, hogy újra begyullad a fülem! De hála istennek, semmi, de tényleg semmi baj nincs vele. Nem csipi a fülemet, nem zavaró  a  hátsó fele, nem gyullad be a fülem! Most rendelem a következőt, a barátnőmnek a másikat! Ja és ami a legfontosabb, hogy sokat vagyok klóros vízben és attól se színeződött el, nyugodtan lehet úszás közben is viselni!
Ajánlom mindenkinek, aki eddig nem mert venni, mert tényleg jó és nem "gagyi"!
Kisbalázsné Janicsek Mercédesz, Vecsés